Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες στο ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.για τα αυριανά Κούλουμα

>

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 10:30 οι ετοιμασίες και η συσκευασία στο ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ, των εδεσμάτων τα οποία θα μοιραστούν αύριο Καθαρή Δευτέρα στα Κούλουμα που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Ενότητα Θεστιέων στα Αμπάρια.
Σύμφωνα...
με τους προέδρους του Καινουργίου και του Παναιτωλίου περίπου 600 μερίδες εδεσμάτων θα μοιραστούν αύριο σε όσους βρεθούν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα Αμπάρια.
Οι Εθελοντές και φίλοι των φορέων που συμμετέχουν στα Κούλουμα,για όσο χρειαστεί σήμερα θα συσκευάζουν χαλβά,ελιές,τουρσί,φασολάδα κλπ.


Όσον αφορά το πρόγραμμα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων,οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν αύριο το πρωί καθώς από χθες βρέχει συνέχεια και μάλιστα σήμερα το μεσημέρι έπεσε και χαλάζι.
Όπως όμως και είναι οι καιρικές συνθήκες τα εδέσματα θα μοιραστούν σε περίπτωση βροχής στο εσωτερικό του ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.Τα εδέσματα θα συνοδέψουν αναψυκτικά και κρασί.
Αναμένεται σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η προσέλευση να είναι μεγάλη καθώς ο Δήμος Αγρινίου δεν έχει προγραμματίσει κάτι εντός της πόλεως.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!