Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

Αναγνώστρια:Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα

>

Πρώτη δημοσίευση 15-6-2016
Αγανακτισμένη αναγνώστρια επικοινώνησε με το kainourgiopress και κατήγγειλε ότι χθες το βράδυ στις 10:00 παρολίγον αυτοκίνητο να παρασύρει αυτήν και το ανήλικο παιδί της στο Καινούργιο...
,λόγω έλλειψης φωτισμού.
Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ενώ περπατούσαν προς Καινούργιο στην άκρη του κεντρικού δρόμου.λίγο μετά τις στροφές από Αβώρανη και ενώ στο σημείο υπάρχει έλλειψη ηλεκτροφωτισμού,αυτοκίνητο το οποίο κινούταν από Καινούργιο προς Αγρίνιο,έκανε προσπέραση σε προπορευόμενο χωρίς να έχει δει τους πεζούς απέναντι,οι οποίοι την τελευταία στιγμή πήδηξαν στην άκρη πριν το αυτοκίνητο τους παρασύρει.
Μετά το αρχικό σοκ και αφού δεν έπαθαν τίποτα,κατήγγειλε το συμβάν στο kainourgiopress,μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος υπεύθυνος και ο δρόμος αποκτήσει τον αναγκαίο ηλεκτροφωτισμό.
Όπως ανέφερε έχει ήδη αναφέρει το πρόβλημα στον πρόεδρο του Καινουργίου παλαιότερα.
Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι η Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου,ο οποίος έχει μεγάλη κίνηση καθημερινά και διασχίζει κατοικημένη περιοχή.
Το kainourgiopress  επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Καινουργίου κ.Κώστα Ευθυμίου,ο οποίος εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν,και ανέφερε ότι θα αναμένει την αναγνώστρια να καταθέσει επίσημα αίτηση για το πρόβλημα και θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να προωθήσει άμεσα το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ.Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ...ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΤς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!