Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2016

Απαράδεκτες κτιριακές συνθήκες στον παιδικό σταθμό Καινουργίου

>

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε την λειτουργία του ο παιδικός σταθμός του Καινουργίου όσον αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Όπως ...
ανέφερε στο kainourgiopress ο πρόεδρος της Δ.Κ Καινουργίου κ.Ευθυμίου στο κτίριο υπάρχουν χρόνια προβλήματα τα οποία δεν επιδιορθώθηκαν όταν έπρεπε,εξαιτίας της ανευθυνότητας κάποιων, με αποτέλεσμα να έχουν επιδεινωθεί πάρα πολύ.
Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά αποκολλιούνται επιχρίσματα,σοβάδες και έχουν εντοπιστεί και εστίες με μούχλα από την  υγρασία.

Επίσης η κουζίνα είναι σε άθλια κατάσταση και όλα τα παραπάνω χρίζουν άμεσης αποκατάστασης.

Στον παιδικό σταθμό του Καινουργίου βρέθηκε σήμερα εκτάκτως, μετά από ενημέρωση του προέδρου, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών του Αγρινίου κ.Βασίλης Καρακώστας, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο αίτημα,έκανε αυτοψία στο κτίριο και κατέγραψε τα προβλήματα.



Συμφώνησε ότι κάποια χρήζουν άμεσης αποκατάστασης και ήδη έχει δρομολογήσει λύσεις.
Διευκρινίζεται από τον κ.Ευθυμίου  ότι για την ώρα ΔΕΝ υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους μαθητές,όμως πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την ασφάλεια εκπαιδευτικών και μαθητών στο μέλλον.


Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

3 σχόλια:

  1. θεωρώ ότι αν είχαν επισκεφθεί στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα στο τέλος της περσινής σχολικής χρονιάς και όχι στην αρχή της φετινής θα τα είχαν δει και απισημάνει τα προβλήματα. Αλλά δυστυχώς το θυμήθηκαν την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σχολεία.
    Ας είναι. Εστω και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δεν υπάρχει κίνδυνος? Το κτίριο είναι παρατειμένο εδώ και χρόνια και σαπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδεία ώρα μηδέν. Παρατημένα όλα. Οι υπεύθυνοι πρέπει κάποια στιγμή να απολογηθούν κια ναγίνουν οι απαράιτητες ενέργειες πρίν πάθει κάποιο παιδάκι κάτι γιατί μετά θα είναι αργά......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!