Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Καινουργίου προς Alpha bank και Ε.Τ.Ε

>

Ο  Σύλλογος  Διδασκόντων του Γυμνασίου  Καινουργίου με τις υπ΄αριθμόν 13η/17-10-2016  και 14η/24-10-2016 πράξεις του, αποδέχτηκε τη δωρεά-χορηγία εξοπλισμού, για τη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της σχολικής κοινότητας, της Τράπεζας  ALPHA  BANK A.E.  και  E.T.E.  A.E.  αντίστοιχα.  Αποφάσισε...
επίσης να αποσταλεί
ευχαριστήρια επιστολή και να δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Καινουργίου,

    Εκφράζουμε  τις θερμές ευχαριστίες μας τόσο στην  E.T.E. A.E. και στην Διευθύντρια του Υποκαταστήματος  Αγρινίου (798) επί της Πλατείας Παναγοπούλου  κ.  Τσόγκα   Δήμητρα όσο και στην  ALPHA BANK  Α.Ε. και στην Διεθύντρια του Υποκαταστήματος  Αγρινίου  της κ.  Ζαρκάδα  Ασημώ   για τη σημαντική  δωρεά - χορηγία στην κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου μας σε εποπτικά μέσα διδασκαλίας (εξοπλισμός σχολείου με ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, ένα εκτυπωτή Laser,  ένα Fax και δύο Η/Υ και περελκόμενα).             Η παρούσα  επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.
  Θεωρούμε χρέος μας να σας ευχαριστήσουμε για αυτή την αξιέπαινη πράξη, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο θα τους δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον τους ως άξιους και ικανούς πολίτες αυτής της χώρας. Η ενέργειά σας  αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο.                      Ενέργειες σαν κι αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που έχετε για τα παιδιά  και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες, σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ,ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.
  Ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε να βρουν μιμητές και σε άλλους πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά!
Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                                                   
Γεώργιος   Τσιπάς
Βιολόγος  D.Ed, Ph.D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!