Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017

Καινούργιο:Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της "Ελλήνων Συνέλευσις",για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας(φωτο)

>

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Καινούργιο η εκλογική διαδικασία της "Ελλήνων Συνέλευσις",για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο κεντρικό γραφείο Στερεάς Ελλάδας που στεγάζεται στο Καινούργιο.

Εκλεγμένα μέλη των οργανισμών από ...
τους νομούς που υπάγονται στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία,παρουσία του προέδρου Αρτέμη Σώρρα.

Ο κ.Σώρρας δήλωσε στο kainourgiopress:


"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Καινούργιο η εσωτερική εκλογική διαδικασία των οργανισμών της"Ελλήνων Συνέλευσις"της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ,διαδικασία στην οποία συμμετέχουν μόνο εκλεγμένα μέλη των οργανισμών ,τρία άτομα από κάθε οργανισμό,τα οποία με την ψήφο τους θα αναδείξουν την 14μελή επιτροπή,την διοίκηση δηλαδή της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Το βράδυ που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία θα αναδειχθεί ο πρόεδρος,ο σύμβουλος και τα υπόλοιπα μέλη που θα διοικούν την Επιτροπή της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Συνολικά η "Ελλήνων Συνέλευσις"έχει επιτροπές σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα και υποκαταστήματα περιφερειών σε μεγάλες πόλεις.

Στην διαδικασία ψηφίζουν μόνο τα ορκισμένα μέλη,που έχουν εκλεγεί από την βάση, με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες και αιτιολόγηση,ώστε όλος ο μηχανισμός της" Ένωσης" των Ελλήνων να ολοκληρωθεί χωρίς κόμματα,δόγματα,καθώς η Ελληνική κοινωνία δυναστεύεται από όλους τους μηχανισμούς  του καθεστώτος.



Τα γραφεία του Καινουργίου δεν έχουν συναλλαγές με τον πολίτη,καθώς πρόκειται για την διοίκηση όλων των οργανισμών της Στερεάς Ελλάδας, που περιλαμβάνει τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας,Φωκίδας και Φθιώτιδας. Τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης Στερεάς Ελλάδας,έχουν δημόσια σχέση με τα γραφεία,ελέγχουν την πορεία των κατά τόπους γραφείων και προσπαθούν να συσπειρώσουν και στρατολογήσουν τους Δημότες,ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά και ο κόσμος να μάθει τα δίκια του.την δυναμική του κράτους και του Δήμου."










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!