Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

Γιορτή χρωμάτων από τους μαθητές του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ της ΚΕΔΑ

>
Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου με επιτυχία η ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης  του Δήμου Αγρινίου με έργα παιδιών – εφήβων και ενηλίκων της περιόδου 2016-2017. Μικροί ...
και μεγάλοι φιλότεχνοι γέμισαν τους χώρους της παλιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου για να απολαύσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες μαθητών και σπουδαστών του Εργαστηρίου, επιβραβεύοντας παράλληλα για μια ακόμη φορά  την σημαντική προσπάθεια που γίνεται συλλογικά στον τομέα των εικαστικών στον δήμο Αγρινίου.




Παρούσα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαγεωργίου Μαρία, ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης του Εικαστικού Εργαστηρίου κ.Χρήστος  Γαρουφαλής , ο Δ/ντης Οικονομικών του Δήμου Αγρινίου κ. Στέφανος  Χατζηανέστης, ο Δ/ντης Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κ.  Δημήτρης Τζογάνης,  η Υπεύθυνη της ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ.Ανθούλα Μακρή, οι δάσκαλοι του Εικαστικού Εργαστηρίου, γονείς, εκπαιδευτικοί, κ.α.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά:  10:30-13:00 & 18:00-21:00 και θα διαρκέσει έως τις 27/09/2017.
Παράλληλα ξεκίνησαν και οι  εγγραφές για τη νέα περίοδο των τμημάτων ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, comic, αγιογραφίας καθώς και για τα ολιγομελή - εντατικά τμήματα Σχεδίου (Γραμμικό & Ελεύθερο) για προετοιμασία εισαγωγής σε ΤΕΙ, ΑΕΙ και ΑΣΚΤ.
Έναρξη μαθημάτων:  από Δευτέρα  2 Οκτωβρίου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  στον χώρο της έκθεσης καθώς και στα γραφεία του Εικαστικού Εργαστηρίου, Παπαστράτου 83, Αγρίνιο,  τηλ. 26410.48372, (5 – 9 μμ.),  e-mail:  eikastika@dimosagriniou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!