Σάββατο, Οκτωβρίου 28, 2017

Καινούργιο :Παραλίμνιο χωράφι ο αγωνιστικός χώρος,αναβλήθηκε ο αγώνας

>
Μια μόλις ώρα βροχή ήταν αρκετή για να έρθουν στην επιφάνεια τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Καινουργίου.
Ένας αγωνιστικός χώρος ...
ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο από την πλήρη ανακατασκευή του και θυμίζει χωράφι σε παραλίμνια περιοχή,μετά από βροχόπτωση ημερών.

Ο αγώνας Δόξα Καινουργίου-Α.Ε Μακρυνειακός αναβλήθηκε αφού στον βούρκο δεν παίζεται ποδόσφαιρο.

Είναι ώρα οι υπεύθυνοι του Δήμου Αγρινίου  να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγουν να πουν στους Δημότες πόσο στοίχισε η ανακατασκευή, τι έφταιξε,τι έγινε λάθος και ποιος ευθύνεται.

Ντροπή να παίζουν με την νοημοσύνη .....

Δείτε τις εικόνες









9 σχόλια:

  1. Να σηκωθούν και να φύγουν.Ντροπή μόνο να απαγορεύσουν την είσοδο για να μην το χαλάσουμε ήξεραν στον Δήμο Αγρινίου.Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου τι έχει να γίνει το χειμώνα,θα πρέπει να βρει άλλη έδρα η Δόξα.Ευτυχώς το πρωτάθλημα των δικηγόρων ήταν το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mporei kapoios na mas pei, poses fores xreiazetai gia na ginei ena ghpedo. gia na mporesei mia apo tis pio istorikes omades, opws einai h omada toy kainoyrgioy, na exei ena ghpedo kanoniko kai oxi na ginetai limhn me thn prwth broxh.To topiko symboylio ti leei gia ayto to 8ema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Γκρίζης μετά από το πανελλήνιο πρωτάθλημα των δικηγόρων γιατί σταμάτησε το μεγάλο του ενδιαφέρον για το γήπεδο του Καινούργιου? Ας βγει λοιπόν να απαντήσει για την αδιαφορία του και ποια είναι η συνεργασία του πλέον με τους υπεύθυνους του Καινούργιου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω kainoyrgiopress σας το χα πει και επεμενα μια μερα πριν από 15 περίπου μηνες μεσα σε μια συζητηση.Αν δεν ξηλωθεί όλος ο χωρος ,δεν μπουν αποστραγγιστικά και παρθουν οι καταλληκες κλισεις ,θα έχουμε τα ίδια.Επεσα έξω έχουμε χειρότερα.Και σεις μου λεγατε οτι σας ειπαν για λειζερ με δορυφωρο και συγχρονα συστηματα κλπ.Δυστυχως ηταν από την αρχη καταδικασμενο να αποτυχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na vgali anakoinosi i ethelontiki omada....pou krivonte??????
    den eixan analavei to gipedo????
    vgalte ta episima xartia na mathi o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δουλειά έχει η εθελοντική ομάδα;;;παρέλαβε το γήπεδο και όλο το κατακαλόκαιρο παιδεύτηκαν να το συντηρήσουν.Που είναι ο Δήμος,ρωτήστε στο Λέρη πόσες φορές τον κάλεσαν για την απαραίτητη συντήρηση;;Αν δεν ήταν η ομάδα και αυτοί που έδιναν εξοπλισμό και λιπάσματα θα χε τελειώσει από τον Ιούνιο.Απλά δεν έγινε σωστή δουλειά.Δεν έφταιγε το χόρτο αλλα αυτά που είναι κάτω από το χόρτο.

      Διαγραφή
    2. h ethelontiki omada...anelave to gipedo...psaxto ligo....
      ara..ftaiei to xwma...ooooooola ta alla gipeda exouyn kalo xwma...ektos apo to kainourio....diladi ftaiei o proin dimarxos....kala krasia

      Διαγραφή
  7. Να βγει ο πρόεδρος του χωριού που εκπροσωπεί την Δημοτική Αρχή και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα(υποτίθεται) το Καινούργιο και να μας πει δημόσια τι έγινε.Απλά και αντρίκια.Αν δεν ξέρει οφείλει να μάθει,δεν φταίνε σε τίποτα οι ομάδες με τα πενιχρά έξοδα να πληρώνουν διαιτητές και μεταφορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!