Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Τεσσάρα η Δόξα

>
Τη νίκη με σκορ 4-0 πήρε στο γήπεδο Καινουργίου η  Δόξα απέναντι στον φιλοξενούμενο Αστέρα Καμαρούλας. 

Στο 29' ο Στραβοδήμος μπήκε από αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Μπλάνη με τάκλιν να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε ξανά στον Στραβοδήμο που πεσμένος έβγαλε σέντρα με τον Λαϊνά να πιάνει την κεφαλιά και τον Θεοδωρακόπουλο να αποκρούει εκλπηκτικά σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Κακαρούνας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 41' για τη Δόξα ο Δ.Τζωρτζόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρχε παράβαση. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ζαμπάρας αφήνοντας τον Αστέρα με παίκτη λιγότερο με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν ότι συγκεκριμένος παίκτης δεν υπέπεσε σε παράβαση.
Ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55' όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στραβοδήμου από τον Μπλάνη. Ο Στραβοδήμος εκτέλεσε το πέναλτι με τον Θεοδωρακόπουλο να αποκρούει.
Στο 69' ο Γιώτης με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Στρεμμένου έκανε το 2-0. Στο 70' ο κακούρης βρήκε με κάθετη πάσα τον Λιούλιο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα πέρασε τον τερματοφύλακα Κόκκαλη, βγήκε πλάγια αριστερά και με σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι πλευρά και στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κακούρης με πλασέ από πλάγια αριστερά στο 74'.

Δόξα Καινουργίου (Τάσος Σπαής): Θεοδωρακόπουλος, Αυγέρης. Τζωρτζόπουλος Σ., Καγιάντζας, Δάρλας Φ. (30' λ.τ. Στρεμμένος), Τζωρτζόπουλος Δ. (79' Κουτσολάμπρος), Μπλάνης, Τσάμης (53' Γιώτης), Ζαφείρης (62' Λιούλιος), Pοllenga
Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης): Κόκκαλης, Ζαμπάρας, Πίτλιγκερ, Ξανθόπουλος (75' Καπέλης), Παναγιωτόπουλος, Κακαρούνας, Καντάνης, Ζωγράφος (86' Μανζάνας), Στραβοδήμος, Λαϊνας (67' Σαλαγιάννης), Κωστακιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!