Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2018

Ενισχύεται με νέα ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ Αγρινίου, Μεσολογγίου,Αμφιλοχίας και Ναυπάκτου

>
Παρελήφθησαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, 10 νέα ασθενοφόρα για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Αιτ/νια στην Αχαΐα και στην Ηλεία,δωρεά από το  ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,ενώ αναμένονται άλλα 14.
Στην παραλαβή η οποία έγινε στην Πάτρα ...
παρευρέθη ο Υποδιοικητής της 6 Υ.Π.Ε Μίλτος Ζαμπάρας ,ο οποίος δήλωσε στο kainourgiopress ότι, τα 7 θα πάνε σε Υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα 3 στο ΕΚΑΒ Αγρινίου,1 στο Μεσολόγγι,2 στη Ναύπακτο και 1 στην Αμφιλοχία,ενώ τα υπόλοιπα σε Πάτρα και Ηλεία.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης των χώρων και το επόμενο διάστημα σταδιακά θα δοθούν στις προαναφερόμενες υπηρεσίες.
Πρόκειται σαφώς για μια πολύ σημαντική ενίσχυση στον κουρασμένο στόλο του ΕΚΑΒ.

Ο κ.Ζαμπάρας έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο fb:

"Παραλαβή 10 νέων Ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Stavros Niarchos Foundation). 10 καινούργια ασθενοφόρα και αναμένονται άλλα 14 για την πλήρη κάλυψη των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Καλοτάξιδα και όσο το δυνατόν αχρείαστα να είναι."

4 σχόλια:

  1. Τα άλλαξαν όλα στο άβατο της 6ης ΥΠΕ Γιαννόπουλος,Ζαμπάρας,Κωστακιώτης και Νικολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο οι προσπάθειες με έργα αποδίδουν και φέρνουν αποτελέσματα.Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Μίλτο και σε όσους φρόντισαν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και η τελική παραλαβή.Το θέμα είναι η μετέπειτα συντήρηση,μην αφεθούν στην τύχη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!