Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018

Χωρίς μαθήματα τα σχολεία της Δ.Ε Θεστιέων

>
Χωρίς μαθήματα θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία του Καινουργίου την Τρίτη 6-2-2018.Σύμφωνα...
με ενημέρωση του kainourgiopress,δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο λόγω συμμετοχής  εκπαιδευτικών όλων των των ειδικοτήτων των Δημοτικών Σχολείων της 7ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νίας καθώς και των Δημοτικών Σχολείων 1ου, 10ου & 16ου Αγρινίου, 1ου, 2ου Παναιτωλίου, 1ου, 2ου  Θεστιέων και Αβοράνης της 9ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νίας,σε επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει η Σχολική Σύμβουλος της 7ης  Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ.  Νικολακοπούλου Αικατερίνη σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο της 9ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νίας κ. Πάσχου Αγγελική και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου- Θέρμου.

Η ημερίδα με θέμα : «Διδακτική των μαθημάτων, Οργάνωση και Διαχείριση της τάξης στο Δημοτικό Σχολείο» θα διεξαχθεί στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

9 σχόλια:

  1. Ντροπή ,πάλι θα χάσουν μάθημα τα παιδιά μας.Άμα θέλουν ενημέρωση οι σύμβουλοι να τις κάνουν απόγευμα η Σ/Κ .Αλλά έτσι είναι όλα εις βάρος των μαθητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα το νεο. Όλο μαθήματα χάνονται. Συμφωνώ ότι πρεπει να ενημερώνονται οι δασκαλοι εκτός ωρών μαθηματων. Και το κακό είναι ότι χανονται ωρες μαθήματος για άσχετους λόγους και δεν διαμαρτύρεται κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ημερίδες είναι χρήσιμες και γιαυτό γίνονται,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο εκτός του ωραρίου μας.Γιατί να πάμε απόγευμα που λέτε η Σ/Κ αφού δεν πρόκειται να αποζημιωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός του ωραρίου σας για να μην χάνουν τα παιδιά μαθήματα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αν θέλετε επιμόρφωση-εκλογές-κοψιμο πίτας οπως θες πεστο ΕΚΤΟΣ ωρων διδασκαλίας. Με κάθε ευκαιρία χάνονται διδακτέες ωρες. Κατσε και θα δεις μεθαυριο (Τσικνοπέμπτη) οπως πέρσι ποσες ώρες μαθημάτων θα χαθούν για το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη δεν τα λετε όλα.Στα σεμινάρια μας υποχρεώνουν να πάμε,το λέει ξκάθαρα η εντολή που εξεδωσε ο περιφ.διευθυντής.Αν τα βαλουν απόγευμα δεν μπορουν να μας υποχρεωσουν να παμε και για ποιο λογο να παμε απογευμα τσαμπα λιγες ωρες δουλευουμε καθημερινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα ιδιωτικά να μαθουν τι παει να πει δουλεια.Τι διαβαζω ,τι διαβαζω,αν ειναι δυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΝΗΜΟΝΙΟ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Σοιμπλε πόσο δίκιο είχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και επειδη το ανέφερες για να ξέρουμε. Πόσες ώρες δουλευεις την εβδομάδα; Συμφωνώ ολα ΙΔΙΩΤΙΚΑ. Αξιολόγηση και Πάλι αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα και πόσο μάλλον στην εκπαίδευση. Οι ανεπαρκείς στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νταξ εκει στο Καινούριο είστε πρωτοπόροι στην διαμαρτυρία,γυρίζετε βιβλία,διοργανώτετε ημερίδες,θέλετε να παίρνετε τις τσάντες,σας ενοχλούν τα πανό και οι λακκούβες,θέλετε γήπεδο χαλί,άνοδο,wifi,δήμαρχο δικός σας..νταξ νταξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!